Våra kunder

Utan kunder inget IZ Elmontage. Så är det och därför är vi verkligen glada för listan av företag med människor som vi försöker göra det bästa vi kan för. Fråga gärna oss om du vill tala med någon av dem som kan berätta om vi lever upp till förväntningarna eller inte.

Aitech är kund till IZ Elmontage.

Aitech arbetar med framtidens teknik för att framtidssäkra sina systemkonstruktioner. För Aitech bygger vi automatikskåp till processindustrin. Vi hjälper också till med att ta fram smarta lösningar när det gäller produktval, ur både ekonomisk och driftsäker aspekt.

Energi & inneklimat är kund till IZ Elmontage.

Energi & Inneklimat utför installationer och underhållsarbete av ventilations-, värme- och kylsystem. Vi har ett nära, roligt och växande samarbete sedan 2007.

 

Kabona är kund till IZ Elmontage.

Kabona är inriktade på energibesparande fastighetsautomation.  Vi bygger automatikskåp för olika ventilationsanläggningar till dem. Första leveransen var 2002 och sedan har det fortsatt framåt.

Regin är kund till IZ Elmontage.

Allt sedan Regin etablerades 1947 har vi utvecklat och marknadsfört produkter och system som skapar bra inomhuskomfort. Idag har vi ett av marknadens bredaste program för fastighetsautomation. Vi ser hela världen som vårt arbetsfält. Målet är att erbjuda helhetslösningar som sparar energi i fastigheter och som bidrar till en hållbar framtid. Varje år satsar vi 10% av vår omsättning på utveckling av våra system- och HVAC-produkter.

Logo Systeminstallation

Systeminstallation arbetar för effektivare anläggningar och fastigheter med ett bättre klimat på insidan och utanför. Vi levererar till dem med målet att göra mesta möjliga nytta för framtiden. Tillsammans!

Vattenfall är kund till IZ Elmontage.

Vattenfall Ringhals producerar nästan 20 procent av all el som används i Sverige. Vi levererar specialbyggda lösningar bland annat till deras produktionsövervakning, fastighetsautomation och belysning.

Wecotech är kund till IZ Elmontage.

Wecotech är ett konsult-, entreprenad- och serviceföretag med inriktning på industriell automation och reglerteknik. Våra leveranser till dem kännetecknas av ett mycket nära samarbete och erfarenhetsutbyte. Wecotech levererar också till oss.