Konverteringsplåt för Exomatic 5540

Efter trettio år på tronen börjar gamla trotjänaren Exomatic 5540 gå ur tiden och upphör att tillverkas. Har er anläggning Exomatic 5540 installerade i era apparatskåp? För att slippa bygga om apparatskåpet har vi tagit fram en lösning för att enkelt byta ut Exomatic 5540 mot en konverteringsplåt. Med vår konverteringsplåt finns det tid att spara eftersom montering av konverteringsplåten inte kräver någon ombyggnation av skåpet. Vi använder befintligt kablage och kopplar det till konverteringsplåten.

Konverteringsplåten består av en display, en aluminiumplåt och två nya DUC:ar. Vill du veta mer om vår lösning? Mejla oss på info@izelmontage.se så berättar vi gärna mer. Lösningen har vi tagit fram tillsammans med Systeminstallation. Vi tackar för det fina samarbetet!