Innovativt rygg-mot-ryggskåp

Tillsammans med Aitech har vi gjort en skåpslösning för att styra återvinningsmaskiner på Stena Recycling. Maskinerna skall hjälpa till i arbetet för att skapa en mer hållbar framtid.

En av utmaningarna i konstruktionen var att skåpet hade behövt vara 7 meter långt. För att optimera fastighetsytan har vi byggt skåpet som ett 3,6 m långt rygg mot rygg-skåp. Det innebär att vi har skensystem i båda delarna för att fördela den ingående kraften på 500 ampere. Eftersom rygg mot rygg-konstruktionen är ett nytt inslag i vår montering så har vi använt många nya lösningar och detaljer. Skåpsbyggandet har i sysselsatt två montörer på heltid under tre veckor.

Vi tackar vår kund Aitech för denna spännande order där vår kunskap och materialkännedom har fått sättas på prov. Det gillar vi!